Claire's vanilkový balzám na rty

V Claire's seženete fakt všechno. Mimo jiné i tyto roztomilé balzámky. Navíc v akci 30 Kč za jeden, no nechte je tam! (Kupovala jsem ještě ježečka - malinu, který byl darován kamarádce. Jako dárek funguje úžasně! :))

Začněme tedy obalem. Ten je prostě nejúžasnější věc na celém balzámu. Prostě pro ten obal je musíte mít. Kachnička s puntíkama!



Balzám najdete ve spodku kachničky a otevírá se snadno. Bohužel je balzám tak malý, že rovnou na rty aplikovat nejde a prst v něm taky neporochníte. :D Musíte použít nehet na nabrání balzámu.

Vůně je opravdu vanilková, vcelku silná. Balzám je bílý, na rtech průhledný.



Plus je i to, že to není jen ozdoba, ale plnohodnotný balzám, který rty vyživí. Má tužší konzistenci, vpíjí se vcelku rychle, ale zanechá ochranou vrstvičku, která vydrží opravdu dlouho.


Barva: balzám je bílý, na rtech bezbarvý
Konzistence: mastný tak akorát
Cena: 30 Kč ve slevě
Hodnocení: Výborný dárek, super ozdoba.

2 komentáře:

  1. Claire's asi ani neznám tyy jo, ale balzámky mám ráda a tenhle je rozkošný:) ke všemu vanilkový, uáá!

    OdpovědětVymazat
  2. Je to neskutočne roztomilé !! :) ak by som niečo také objavila hned by som to mala v košíku !! :) škoda že na slovensku obchod ako Clarie´s nenájdem :( takéto niečo by som určite privítala aj vo SWAP-e ak by si mala záujem :) Stellča (stella.ballova@gmail.com)

    ak budeš mať voľný čas a chuť tu je môj blog ktorý chcem pomaličky rozbehnúť : http://mllesunshine.blogspot.sk/
    A internetový bazárik na ktorom si určite niečo pekné nájdeš aj ty (zatiaľ len bižutéria čaosm pribudne aj oblečenie a obuv) http://topsaleforshopoholics.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...