Válečník

Přiznám se, že do téhle recenze se mi moc nechtělo. Píšu raději o dekorativní kosmetice, ale tak když jsem to už vyzkoušela, tak se s vámi musím podělit.

Po Válečníkovi jsem koukala dost dlouho a pořád jsem se nemohla rozhodnout zda si ho pořídit. Tak jsem se rozhodla pro vzoreček. A dobře jsem udělala. Ten popis zněl fakt super.
Účinná antibakteriální pleťová maska zatočí s problematickou pletí 
To znělo jak stvořené pro mě, tak jsem do něj šla. No teda, nic moc přátelé.

Byl mi doporučen i milou paní prodavačkou, tak mi ho mile dala a já si trajdala domů natěšená až tento zázrak vyzkouším. Všude jsem četla jak maska strašně smrdí, ale já v ní cítila jenom tea-tree. Tak jsem si tu masku dala a chodila po bytě a zkoumala kde se nám co kazí a pak mi to došlo. To byla ta maska. Ale tohle je fakt docela síla. No dá se to vydržet, ale povahám se slabším žaludkem nedoporučuju. 
Každopádně maska má takovou docela tuhou konzistenci, takže se hůře roztírá a tím pádem jí spotřebujete víc. I tak mě kelímek (vzoreček) přišel na 4 použití. Maska obsahuje kousky česneku, což mi nevadí, ale je to takové zvláštní. Maska se jakoby vsákne a zbydou vám tam takové ty částečky česneku a dalších věcí.





Po smytí máte strašně příjemnou pleť, ale že by zmizeli černé tečky či pupínky? Tak to ani náhodou. Sice mi pomohla na mastnou pleť, ale přece jen jsem očekávala trochu víc. Takže ve velkém si jí nekoupím. Zůstanu u své Mask of Magnaminty.

Konzistence: tužší konzistence s kouskami česneku, je čerstvá → uchovává se v ledničce
Aplikace: dostatečné množství naneste na obličej, vynechejte oblast očí asi po 15 minutách smyjte
Účinek: pleť zjemní a vyživí, ale proti pupínkům teda nic moc
Cena: 270 Kč
Web: Lush
Hodnocení: čekala jsem od této masky více, celkem mě zklamala, takže v plné verzi si jí nekoupím, ale třeba pro někoho může být super, doporučuji vyzkoušet vzoreček :)

4 komentáře:

  1. chtěla bych ho vyzkoušet,skvělá recenze :)
    sleduju tě,sleduj mě taky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám z Lushe Drsňáka medíka a ten je naprosto super. Naposled jsem si z Lushe pořídíla Brusinkovou štolu a ta je taky skvělá a navíc krásně voní:-) Těšim se na další posty:-) M.

    A když budeš mít čas a chuť, tak se prosím mrkni na můj blog, follow nebo milý komentář jen potěší :-)
    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. štolu si příští rok určitě pořídím, protože ji všichni chválí :)

      Vymazat
  3. tak to je škoda e není tak účiný, já mám na tohle brusinkovou štolu a ta je výbornáá!!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...