Garnier Ultra Doux šampon s levandulí a růží

Levandule a růže. Dvě rostliny, které miluji v kosmetice a jídle. Ano, v jídle. Navíc za nějakou směšnou cenu, za kterou tento šampon tehdy v Tetě nabízeli jsem ho tam nemohla nechat.


Obal klasický, otevírání nahoře mi moc neimponuje, protože lovit z toho zbytky je očistec. Květiny na obale jsou příjemným detailem.

Šampon je gelové konzistence, příjemně se rozprostírá do vlasů, dobře pění, stačí ho troška. Je určen pro normální vlasy bez lesku, má dodávat právě onen lesk a hebkost.


Vlasy mám jemné s tendencí se mastit a tento šampon mi velice nevyhovuje. Vlasy mám po něm těžké, nehezké, bez objemu, velice rychle mi pramínkují a mastí se. Vůbec nejsou hebké, naopak jsou na dotek hrubší a nepříjemné. Rozmarýnová verze, kterou jsem měla dříve mi vyhovovala o dost víc.

Konzistence: gelová
Účinek: těžké vlasy bez objemu
Cena: okolo 40 Kč
Kde: Teta drogerie
Hodnocení: Bohužel mě tento šampon zklamal a ačkoliv má velmi příjemnou vůni a vlasy mi voní celý den, znovu bych si ho nekoupila.


Jaké máte zkušenosti s řadou Ultra Doux Vy? :)

2 komentáře:

  1. Od Ultra Doux jsem neměla nic od doby, co jsem byla ještě malá. Tehdy jejich meruňkový šampón používala mamka :-D ale mrzí mne, že ti tenhle šampón nesednul, zrovna jsem si na něj dělala zálusk.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná je to mými jemnými vlasy...ale ten rozmarýnový mi připadal fajn, tak zkus třeba ten. :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...