Gliss Kur Marrakesh Oil & Coconut maska

Když se spojí narozeniny a dokonalé spolubydlící, dostanete dárky, které byste v drogérii navždy přehlížely a nevěděly byste o co přicházíte.

 

Abych pravdu řekla produkty od Gliss Kur moc nemusím, ani nevím proč, jelikož mě ještě žádný produkt nezklamal. Pro mě asi málo do očí bijící obaly, které nekřičí kup si mě. Vždycky prahnu po produktech, které mají krásné, něčím zajímavé obaly. Obal pro mě nezajímavý, obsah masky 200 ml.
 

Většinou si také nekupuji produkty pro namáhané vlasy, spíše pro mastné. Ale kombinace oleje a kokosu je naprosto dokonalá. Obsah keratinu je také plus, hodně o něm poslední dobou čtu, jak je pro vlasy přínosný. Vlasy jsou po masce hezčí, více hebké, vyživené, jemnější na dotek a vzdušné, ale nelítají vám všude okolo. Konečky to nijak výrazně nezacelí, to asi nic, ale jsou v lepším stavu, vlasy mi nijak nemastí.

Složení:


Maska je hutnější konzistence a stačí ji opravdu málo. Čas od času si ale dopřeji pořádnou kúru a hodně masky si vetřu řádně od poloviny vlasů dolů a nechám 15 minut působit. Při běžném mytí ji nechávám okolo 3 minut. Abych pravdu řekla, nejvíc mě zaujala vůně, která je naprosto dokonalá. Kokosová vůně, silná, která drží i několik hodin. 



Konzistence: hutná
Výsledek: hezčí, více hebké, vyživené a vzdušné vlasy
Cena: okolo 100 Kč
Kde: DM, Rossmann, Teta drogerie
Hodnocení: Skvělý produkt za pár korun. Za mě rozhodně ano.

Jaké používáte masky na vlasy? :)

1 komentář:

  1. Používám od Lee Stafford pro růst vlasů, teď bych chtěla vyzkoušet T&G :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...