Diet esthetic micelární voda

Micelárky zkouším moc ráda, stále hledám tu svou dokonalou, za přijatelné peníze. Přece jen micelárka od Biodermy je skvělá, ale na moje studentské poměry drahá. Tato se jevila jako skvělý náhradník a jak dopadla?


Obal micelárky je spíše průměrný, vzhledově se mi moc nelíbí, ale dávkování je fajn, nikde nic neteče navíc a můžete vcelku dobře regulovat kolik toho chcete na tampónek nalít.

Popis výrobce:
Účinky: Micelární voda perfektně čistí do hloubky a dokonale, bez jakýchkoliv problémů odličuje i ten nejodolnější make-up. Zmatňuje pleť, nevysušije ji a velmi účinně bojuje proti akné.



Micelárky používám na dočištění, nikoliv na odlíčení. Tato dočistí dobře, pleť po ní nemám vysušenou, ale tak příjemně staženou, minimalizuje póry, ale nepne. Na pleti mi nelepí.

V návodu je doporučováno micelární vodu aplikovat na obličej, krk, dekolt i oči. Ty oči jsou kámen úrazu. Micky běžně používám na dočištění očí, s touto to bohužel nelze. Neuvěřitelně mě v očích štípe a to jí bohužel neodpustím. Složitě se vyhýbat očnímu okolí a trnout kdy mě oči začnou štípat, mě fakt nebaví.



Účinek: vyčištěná pleť, bohužel pálí v očích
Cena: 220,- → 250 ml
Web: dietesthetic.cz
Hodnocení: Ačkoliv je micelárka opravdu fajn, tak si jí znovu nekoupím, jelikož mě štípe v očích. Je mi to docela líto, protože ani cena není tak hrozná.


Jaká je vaše oblíbená micelární voda? :)

 

Děkuji dietesthetic.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

1 komentář:

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...