Skinfood - odlepující proužky s výtažkem z Bílého vejce + fotka po použití

 

Já ty odlepující proužky fakt nemusím, ale když jsem je dostala dárkem, tak je ráda vyzkouším, že. Nejsem pipina a darovanému koni na zuby nehledím. Tedy většinou. :)

Já fakt nevím co už k balení psát, protože bylo vše řečeno. Je prostě dokonalé, papírové, ňuňuňu a design úžasný. Ne, ale vážně. Skinfood má perfektní obaly! Chci všechno, hamty hamty, ať mám víc než tamty
Vídíte vzadu tu samolepku s logem? Krásná. I takovou pičovinku neodbudou! :)
 
 

V balení jsou další dvě balení. :) Každé balení pak obsahuje 1 proužek, který můžete dát na nos, čelo či bradu. Proužky jsou fakt fest zabalené, takže nehrozí, že by vám vyschly. Nemá cenu říkat, že i vnitřek je dokonale zabalený, že ne?



Na hlavním obalu je návod k použití. Navlhčíte si nos/čelo/bradu a z proužku odstraníte svrchní "obaly" a nalepíte. Necháte zaschnout cca 15 minut a poté sloupnete. Náplast jak se vysušuje tak vás jakoby stahuje, ale není to nic hrozného a dá se to vydržet. Jen mám pak potřebu se namazat.


Takhle vypadá proužek. Je vcelku velký a já je používám tedy jen na nos, protože zde na černé tečky trpím nejvíce. Jediné mínus je to, že ta náplast fakt strašně smrdí. Takže na nos je to ještě větší éňoňůňo, ale dá se to. :)


No a co bych to byla za blogerku, kdybych vám nevyfotila ten hnus co mi to vytáhlo? Jako pokud jste slabší povahy, tak vypínejte monitory a utíkejte pryč. :D

Teček mi to vytáhlo vcelku dost, ale rozhodně ne všechny. Kupodivu jsem, ale čekala horší výsledky a byla jsem mile překvapena. Takže proužky vám doporučím a myslím si, že jsou super jako dárek. :)


Konzistence: papírky s "lepidlem"
Cena: 38 Kč
Kde ho seženete: mybbcream
Hodnocení: Náplasti jsou fajn, nemám tedy s čím moc porovnávat, ale jsou rozhodně lepší než kdejaké drogérkové, které jsem vyzkoušela. :)


Používáte náplasti na černé tečky nebo jsou vám taky tak nepříjemné? A také se vám líbí obaly od Skinfood? :)

 

P.S. Děkuji MyBBcreamu za poskytnutí proužků  ke zrecenzování.

1 komentář:

  1. To je ale loštomiloučké. :) Pardon. Ale Skin Food má ty obaly fakt boží.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...