Stay with me

 O těhle lescích jsem četla mnoho. Mnoho dobrého, tak jsem se ho rozhodla také vyzkoušet.

Lesky obecně nemám ráda, protože prostě nesnáším jak lepí. Culíky nenosím a tak mám pravidelně tucet vlasů nalepených na puse a co si budem povídat, není to žádná sláva. Dlouho jsem hledala nějakou pěknou nude barvu na rty, ale do Prahy se dostanu až bůhvíkdy pro barvu na rty, na rtěnku jsem momentálně chudá, tak zbýval jedině lesk.

Lesk má strašně pěknou barvu. Je to taková ta obyčejná nude, krásně vám sjednotí barvu rtů a na rtech vypadá opravdu dobře. Tady možná vypadá do růžova, ale opravdu je taková béžová.
Konzistence je takový hutnější lesk. Myslela jsem, že opravdu nebude lepit, ale to jsem asi čekala zázraky. Lepí. Ale ne zas tolik jako jiné lesky, lepí o hodně méně. Takže aspoň to mě trochu uklidnilo. Jinak mám odstín My favorite milkshake.
 
Lesk má strašně specifický aplikátor, který mě přesně vyhovuje, ale širším rtům by asi nesedl. Krásně se s ním roztírá a nenaberete jím velké množství barvy.
Ikdyž trochu lepí, musím podotknout, že vůbec nevysušuje rty což je velké plus. Navíc nemá třpytky, takže takový lesk na takové běžné nošení.
Barva: krásná nude barva, super na normální nošení, bez třpytek
Konzistence: trochu hutnější, malinko lepivý, ale nevysušuje rty
Výdrž: abych pravdu řekla moc nevydrží, s jídlem nebo pitím nepočítejte
Cena: 55 Kč
Web: Essence
Hodnocení: jako lesk je asi nejlepší co jsem kdy měla, velice kladně hodnotím to, že nevysušuje, ale přeci jen mám raději barvy na rty nebo rtěnky, přesto bych vám ho z lesků asi doporučila nejvíce

4 komentáře:

  1. Mám ho doma,stejný odstín a je úžasný :)
    Ale ten aplikátor,to je hrůza ! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ho mám a je super :)

    OdpovědětVymazat
  3. je super a má krásný odstín :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je fakt super :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...