Elode So lovely - parfém za 90,-

V Tetě probíhala akce 50% na parfémy, na kterou jsem vás upozorňovala na Instagramu, takže kdo mě tam nesleduje šup tam, nebo vám hodně uteče! :)


Elodepřekrásnou krabičku. Jemná růžová, motýlci, strom z kytiček...jojo, to já můžu. :) Nelekněte se, je to obravdu obrovská krabice. Ono 100 ml je opravdu dost, ale i tak je krabička mnohem větší než by musela být. Mě to nevadí, využiju ji jako krabičku na kosmetiku (na co jiného, že).

 

Samotný flakón se mi také dost líbí, je jednoduchý a elegantní. Tekutina uvnitř je růžová. Bohužel 100 ml opravdu není kabelková velikost, takže je to parfém, který si stříknete před odchodem z domu nebo si ho musíte přelít do atomizéru.

Vůně je krásná ovocno-květinová, přesně tyhle vůně miluju nejvíc. Jedná se o EDP, ale na kůži bohužel nevydrží tak dlouho. Není nijak silná jako třeba Parisienne od YSL, ale na drogérkovou vůni je to super.

Hlava: svěží citrusy, jablka, sladké hrušky
Srdce: květy jasmínu, hyacintu, magnólie
Tělo: dřevité tóny, cedr, měkké pižmo, vanilka

Složení:


Vůně: ovocná, květinová
Cena: 90 Kč → 100 ml ve slevě, jinak okolo 200,-
Kde ho seženete: Rossmann, DM drogerie, Teta drogerie
Hodnocení: Dokonalý parfém za dokonalou cenu. Asi si skočím ještě pro jeden. :)

Kupujete parfémy pouze v parfumériích nebo i v drogériích? :)

2 komentáře:

  1. Vypadá hodně lákavě, já sice tyhle "no name" vůně zásadně obcházím, ale proč si ji aspoň neočichat, že? Třeba mi padne do nosu :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá nádherně :-)
    Budu velmi ráda, když se zapojíš do mojí giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...