E-style kajalová tužka na oči

Abych pravdu řekla, na kajalové tužky na oči mě moc neužije. Ale když jsem měla možnost vyzkoušet tuto a když jsem ji tedy vyzkoušela, tak vám musím říct, že jsem nadšená. :)


Tužka má klasický obal, já mám hnědý odstín, takže má také hnědý obal. Na výběr máte 6 odstínů - bílou, šedou, černou, hnědou, fialovou a modrou.

Co říká výrobce?
Měkká kajalová konturovací tužka na oči E style je oftalmologicky testována a pro své specifické vlastnosti se hodí pro použití ve vnitřním i vnějším oku. Koncentrace olejů a pigmentů poskytuje příjemnou a měkkou aplikaci a trvalý výsledek. Intenzivní pigmenty a krémová textura zajišťují vysoké krytí a perfektní přilnavost.


Už po prvním vyzkoušení jsem byla nadšená pigmentací a barvou tužky. Krásná tmavě hnědá, dokonale sytá. Jelikož se jedná o kajalovou tužku, nečekejte, že vydrží celý den na svém místě. Já si ji dám na spodní linku pod řasy, do vnější poloviny oka a následně ji rozblendím štětcem. Krásně zvýrazní oko, zvětší ho, ale není tak vulgární jako černá barva, naopak působí velmi přirozeně. Takto mi vydrží celý den.

Tužka mi oči nijak nedráždí, je krásně měkká a krémová, takže aplikace je super.


Barva: čokoládově hnědá
Konzistence: měkká
Výdrž: celý den
Cena: 49 Kč
Web: chriscosmetics.cz
Hodnocení: Tužka je opravdu povedená, aplikace, textura, výdrž i barva je super a já jsem nadšená. Navíc za tu cenu lepší asi neseženete. :)

Používáte kajalové tužky? :)


Děkuji chriscosmetics.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

5 komentářů:

  1. Taky nejsem příliš jejich fanoušek, ale když píšeš, že se tato nemaže :-) Cena je parádní, super, že je i v klasické černé barvě :-)

    Měj se pěkně, skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Kde se dá sehnat tato značka??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na chriscosmetics.cz ;)

      Vymazat
    2. E style se dá koupit zatím v některých kamenných prodejnách, jejich seznam je zde: http://chriscosmetics.cz/e-style/kamenne-prodejny/
      pak na našem e-shopu http://eshop.chriscosmetics.cz/, některé produkty také na e-shopu http://www.dekorativka.cz/Chris-Cosmetics-c63_0_1.htm.

      Vymazat
  3. Pěkná :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...