Rimmel Match Perfection korektor

Po takové blogové masáži jak je to super nejúžasnější všichnisepřednímklaňte korektor jsem vážně neodolala.


Balení se mi vcelku líbí, plastová tuba se štětečkem na konci. Korektor z tuby vymačkáváte a ono to nahoře vylézá. Vlastně pokud znáte "rozjasňovač" od essence, tak je to na podobném principu.

Četla jsem, že hodně lidem ten štěteček připadá nehygienický. Pokud korektor používáte na více lidí nebo na pupínky, pak asi ano. Jelikož já ho používám jen pod oči, nemám s tím nejmenší problém.


Většinou používám tuhé korektory, ale je fakt, že pod oči to není úplně ono. Takže tekutý korektor a rozjasňovač v jednom se zdál jako dobrá volba. A jo, byla to dobrá volba.

Korektor se vyrábí ve dvou odstínech (docela málo, nemyslíte?) a já si vybrala ten světlejší. 010 Ivory je podle mě vhodný i pro bledule, protože se krásně přizpůsobí pleti.



Korektor kryje obstojně, dole na obrázku demonstrace. :D Vydrží na svém místě celý den a krásně oční okolí projasní. Jen na pupínky ho opravdu nedoporučuji, protože tím projasněním na ně spíš upoutá pozornost, než že by je maskoval. Super je, že nezalézá do vrásek.



Krytí: vyšší střední, projasňuje
Konzistence: tekutá
Odstín: nejsvětlejší 010 Ivory

Web: Rimmel
Cena: 130 Kč
Hodnocení: Pod oči je to zatím nejlepší korektor co jsem vyzkoušela.
 


 Používáte tento proslulý korektor? :)



4 komentáře:

  1. S tíhle korektorem jsem spokojena jeden čas, pak bych ho nejradši vyhodila. Protože to vždycky tlačím a naic a pak je toho hodně, že nevím co s tím :D
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to se mi taky stává, chce to pevné nervy :D

      Vymazat
  2. Tak jo, asi do něj taky půjdu. Mám hodně ráda Touche Eclat od YSL a občas, když se proměním v pandu, kamufláž od Catrice, ale ta teda dost vysušuje, takže nic moc.
    LB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YSL jsem nezkoušela :/ a Catrice mé mastné pleti vyhovuje :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...