Colorama bleached neons 244

Co si budem povídat, laky miluji a kolekce pastelových neonek mě docela zlákala. Tedy přesněji řečeno tento zelený fešák.


Klasické Coloramovské balení, akorát s nápisem bleached neons. Obsahuje 7 ml. Lak mě zaujal hlavně svojí barvou. Moc zelených laků doma nemám, protože se mi zelená na nechtech nelíbí. Ale jakmile se jedná o neonovou zelenou, tak na to letim jak blázen! :D

Jedná se o odstín 244, což je světlá hrášková zelená. Co mě zaujalo nejvíc je, že lak schne matně. Super jako oživení každodenních laků.
 
joyandyou
Na přímém slunci.

Lak bohužel hrozně nerovnoměrně nanáší barvu. Na jedné straně je barva a uprostřed nic. Toto jsem spravila až třetí vrstvou laku, což je pro mě docela otrava. Dvě vrstvy jsou pro mě maximum. Bohužel i zasychá poměrně dlouho.

Další mínus je to, že lak mi začal praskat. Že se mi ošoupou špičky, OK to beru, to se mi stává u všech laků, ale u tento lak začal u stran nehtů směrem doprostřed praskat. Prostě v něm vznikaly pukliny jako ve zdi. Docela fuj, fuj, hanba, košulanda plandá.

joyandyou
Na denním světle.
Barva: pastelová, neonová zelená
Nanášení: nerovnoměrně nanáší barvu
Výdrž: cca 4 dny
Cena: 40 Kč
Kde: koupila jsem v DM drogerii
Hodnocení: Jako jo, barva a efekt mě baví neskutečně moc. A neskutečně moc mě nebaví konzistence. Pokud jste trpělivé, tak do něj rozhodně jděte. Výsledek stojí za to. :)


Už jste vyzkoušely tuto řadu od Coloramy? :)


P.S. Pokud nechcete čekat na další články, sledujte můj INSTAGRAM, kde právě probíhá 30 days of beauty.

3 komentáře:

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...