Líčení s MUA paletkou undressed


Ahoj, dneska vám chci ukázat jednoduché denní líčení s Mua paletkou undressed. Myslím, že líčení se dá v pohodě nosit na den, ale i na večer, jelikož linka je trochu výraznější. Já si toto líčení oblíbila přes den, ale samozřejmě jej vyzkouším i na plesy. :)

Na líčení jsem použila následující produkty:
MUA paletku undressed
pudr stay matte od Rimmelu
gelové linky essence č.02
štetec e.l.f. na pudr
štětec e.l.f. na oční stíny
štětec ubu č.36
štetec na oční linky od uma
štetec ubu č.35
podkladovou bázi pod oční stíny e.l.f.
no-name tužku na oči
řasenku od Gabrielly Salvete
korektor Catrice


Na celé oční víčko jsem nanesla bázi a pečlivě ji rozetřela. Poté jsem víčko lehce přepudrovala pudrem od Rimmel.



Do vnitřního koutku jsem, pomocí štětce č.36, nanesla světlý stín se shimmerem (1). Celé víčko jsem poté, pomocí štětce od e.l.f.u, přejela světlounkým stínem, pouze pro zvýraznění barev a pro sjednocení (2).
Do vnějšího koutku a do očního důlku jsem nanesla tmavý stín, také třpytivý (3).


Do středu víčka jsem nanesla krásný zlatý stín, který je ale tmavší než jeho bráška nahoře vpravo, tím jsem vytvořila plynulý přechod mezi tmavou ve vnějším koutku a světlou ve vnitřním koutku oka (4). Nad oční důlek jsem nanesla jemně hnědou, která mi zajistila plynulý přechod mezi tmavou a přirozenou barvou mé pleti (5). Nakonec jsem přechod v důlku rozblendila štetcem č.35.


Nakonec jsem oko zvýraznila linkou od essence, které nejsou úplně černé, ale jsou spíše šedé. Linku jsem zvolila výraznější, což znamená, že jsem ji vytáhla nahoru a udělala takový širší ocásek. :) Na spodní linku jsem použila tužku na oči, která nevede až úplně do vnitřního koutku, ale končí zhruba pod řasami a nakonec jsem nanesla svou oblíbenou řasenku od Gabrielly Salvete.


Líbí se vám toto líčení? Máte rády přirozené hnědé odstíny nebo se nebojíte odvázat a nosíte na očích divočinu?

4 komentáře:

  1. Líčení se mi líbí, ale asi by bylo ještě o dost hezčí s kvalitnějšími stíny. Ze všech těch mua a essence a podobných věcí mám pocit, že spíš tak lehce ušmudlají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě se underessed nemůže vyrovnat naked :) ale protože stíny moc nenosím, tak mi plně vyhovují :) zatím...

      Vymazat
  2. Moc hezký:) já teda běžne nenosím stíny vůbec, jen když jdu večer někam do města nebo když jdu na ples, ale moc se mi líbí, když jsou oči třeba spíš celé zlaté nebo hnědé a takhle je do nich přidaná nejaká barvička:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem teď totálně propadla zlatým stínům :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...