essence dlouhotrvající rtěnka 01 coral calling



Když jsem viděla nové rtěnky od essence, ihned jsem po nich zatoužila. Ze starší řady nemám ani jednu rtěnku, tak jsem si říkala, že je na čase od essence nějakou vyzkoušet. Růžových rtěnek mám doma dost a tmavších taky. Tak jsem se rozhodla vyzkoušet oranžovou. A jak dopadla?


Obal se mi moc líbí. Černý plast, s kroužkem dané barvy. Nahoře máte natisknuté e - essence a dole nálepku s daným odstínem a názvem. Plus je rozhodně to, že rtěnky mají nejen čísla, ale i názvy.


Rtěnka je krásně krémová a po rtech bezvadně klouže. Tím pádem má ale bohužel menší výdrž, vydrží cca 2 hodiny. Takže dlouhotrvající, jak je v názvu, opravdu není!


Není plně krycí, ale při troše snahy kryje vcelku obstojně. Rtěnka nijak nevoní, snad jen prostě jako rtěnka. :D
Já si tuto rtěnku dost oblíbila a za tu cenu je to vážně poklad. Navíc z 10 odstínů si snad vybere každý, neboť tam najdete růžové, červené, oranžové i rudé rtěnky. Opravdu všechny barvy.


Na rtech:



Konzistence: krémová
Výdrž: cca 2 hodiny
Cena: okolo 60 Kč
Web: essence
Hodnocení: Za 60 Kč je to rtěnka, kterou jen tak asi neseženete. Pokud chcete vyzkoušet na sobě nějaký nový odstín, rozhodně zkuste nějaký z této řady.

Už jste vyzkoušely tyto rtěnky? A jaký odstín nejraději nosíte? :)


6 komentářů:

  1. Zkoušela jsem je a psala jsem o nich tady, ale mě teda moc nepotěšily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím s tou výdrží a pigmentací....ty se moc nevyvedly :/

      Vymazat
  2. Obal super!! Ale když to tak čtu, že moc nevydrží..tak to si ji asi nekoupím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten nápis dlouhotrvající je fakt zavádějící...škoda toho, protože rtěnka je úžasná :)

      Vymazat
  3. O této barvě jsem ani neuvažovala, ale trochu jste mě nahlodala, vypadá opravdu zajímavě :) Půjdu se na ní podívat. Jinak za sebe mohu doporučit odstíny 07 a 09 :) http://drzazrzka.blogspot.cz/2014/03/jak-jsem-zacala-pouzivat-rtenku-recenze.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě právě zaujala na první pohled :) já jsem si zákazala nakupovat rtěnky, pokud je nemám kam dát, takže nejprve musím nějaké vypotřebovat a až poté nakupovat další :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...