Pigment blueberry muffin

Dnes recenze na pigment od essence, který jsem vám ukazovala v tomto New in.
Pigment se jmenuje blueberry muffin a jeho obsah je 2,3g, což je na pigment vcelku dost. Líbí se mi, že jsou pigmenty v průhledném plastu, takže nemusíte hledat, který, že to chcete použít, ale hned to vidíte.



Vzadu vidíte přesný odstín i s číslem a také datum spotřeby.


Dno kelímku - kde byl pigment vyroben, hmotnost a odstín.


Po odtržení ochranné nálepky máte smůlu. Nálepka znovu přichytit nejde a tím pádem pokud pigment otočíte, rozsype se vám po celém víčku. Takže pokud se vám toto stane doporučuji před otevřením pigment sklepat zpět do kelímku. Takže toto balení také nedoporučuji na cesty. Nyní jsem však viděla, že essence se poučilo a pigmentům (nevím zda všem) přidělalo zavírací víčko, díky kterému se vám pigment nerozsype.


Někde jsem četla, že některé odstíny jsou spíše třpytky. Tady toto nehrozí. Tento odstín je opravdu sypký pigment, který má sytou barvu, krásně se nanáší, neopadává a mě na víčkách vydrží cca 5 hodin. Což u mě berte jako rekord.


Pro porovnání jak se pigment chová ve stínu a na sluníčku (respektive na fotce bez blesku a s ním). Ve stínu je to spíše modro-fialová bez třpytek. Kdežto na sluníčku se chová více do růžova a krásně se roztřpytí. 


Konzistence: sypký pigment
Odstín: 16 blueberry muffin
Cena: 65 Kč → 2,3 g
 Web: essence
Hodnocení: Myslím, že toto je nejlevnější varianta pigmentů jakou na našem trhu seženete. A za tu cenu není vůbec špatný! :)

6 komentářů:

  1. ty se krásně třpytíí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten vypadá nádherně, já ještě žádný pigment nevlastním :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a o to více ti je doporučím! :) já třeba vůbec nemám stíny na oči, protože to s nimi neumím a nesluší mi...ale když má pigment multifunkční využití, tak je to pro mě jasná volba...když ne jako stíny, tak třeba jako lak :)

      Vymazat
  3. fakt hezkou barvu si vybrala. myslim, ze nejake taky zkusim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s mamkou nás zaujala jako první :) určitě vyzkoušej :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...