Ladybox - podruhé (recenze)

Dneska se podíváme na slibované recenze produktů z Ladyboxu. Článek je rozdělen na dvě části a tento obsahuje čtyři produkty, které mám opravdu pečlivě otestované a mohu je prezentovat s čistým svědomím.



sebamed -mycí emulze s olivovým olejem na obličej a tělo (20ml)
Tuto značku znám jen z doslechu, zatím jsem neměla tu možnost ji vyzkoušet. Emulze je opravdu příjemně parfémovaná, opravdu z ní cítím trochu olivového oleje a ten já ráda. Používám ji vždy večer, kdy si odlíčím pleť a následně ji omyji vodou + touto emulzí. Je gelové konzistence a při mnutí obličeje vám vytvoří jemnou bílou pěnu.


Musím konstatovat, že pleť mi po prvním použití hodně pnula a i trochu zčervenala. Ale nedala jsem se a gel používala dál. A má pleť byla lepší. Stáhly se mi póry a mizelo akné. Ovšem po týdnu zázračné účinky zmizely. Jenže to je mnou. Protože mě vše po týdnu přestane fungovat, takže neustále musím měnit kosmetiku. Ale k tomuto gelu se zajisté ráda vrátím a i vám ho doporučím. Tedy spíše lidem s mastnou pletí.



sebamed - hydratační krém (10ml)
Krém jsem používala po vyčištění pleti emulzí na noc. Je vcelku mastný, ale hodně lehký. A jak je známo mastná pokožka se nemá vysušovat, ale hydratovat, takže mě udělal velice dobře. Jediné co mi trochu vadilo byla parfemace, protože je trošku do hořka, ale to mu odpouštím. Ráno jsem se vůbec neleskla, naopak moje pleť byla svěží a hebká. Myslím, že se hodí pro všechny typy pokožky.


Jen bych příště uvítala, kdyby místo dvou stejných značek byly značky různé a spíše neznámé. Ať toho máme co nejvíc na zkoušení! :)


Iswari - snídaňová směs nepražené kakao (33g)
Na mnoho blozích jsem četla, že nechápou proč je do beauty boxu přidáváno jídlo. Mě se tento nápad naopak velice líbí a musím ho pochválit. Balíček to ozvláštnilo, rozšířilo mi to obzory o světě jídla (a že já jídlo ráda! :D) a vůbec je to zdravé, tak proč ne. Navíc myslím, že krása není jenom o tom, že na sebe napatláte makeup, řasenku, rtěnku a jdete. I jídlo se podepisuje na stavu vaší pleti. Takže krása nejenom zvenku, ale i zevnitř! :)
Jinak snídaňová směs mi vystačila do dvou jogurtů a to jsem ji použila opravdu hodně. Není to vůbec sladké, ale přitom je to dobré. Cítím v tom tedy hlavně to kakao a taková zrníčka. Navíc jsem tuto značku vůbec neznala, takže velké plus. A přidávám popis co všechno tato směs podporuje/umí. Takže můžete mlsat zdravě! :)
  • Vynikající antidepresivum
  • Mimořádné hodnoty antioxidantů
  • Bohaté na nenasycené mastné kyseliny omega 6
  • Obsahuje zejména hořčík, železo, síru, chrom, mangan a zinek  


Garnier - BB cream plné balení (50ml)
Garnier BB cream zajisté všichni znáte, já ho také znám, ale zatím jsem neměla tu možnost ho vyzkoušet. Na webu bylo tolik rozporuplných recenzí, že jsem do něj fakt nešla. Přišla mi verze pro světlou pleť, tímto chválím výrobce Ladyboxu, že přemýšlejí o svých zákaznicích. Ovšem už se mi tolik nelíbí, že rozesílají věc, pro kterou si můžu skočit do každé drogerky. Připadá mi to jako, že BB cream nikdo nekupuje, tak ho dali jsem, aby se ho zbavili.


Recenzí je všude spousta, tak to kdyžtak nečtěte, ale i já vám předám své dojmy.
Připadá mi to spíše jako tónovací krém. Jako hodně to mastí - prokrémuje vás to až do krve. Asi to nehydratuje 24 hodin, protože to nedokáže nic. Pleť sjednotí krásně, to je pravda. Rozzáří ji také, možná až moc. Nedokonalosti nekryje, ledaže máte dokonalé nedokonalosti, to pak jo. A SPF 15 je pro mě plus.


Odstín mi  sedí jen v létě. Pro bledulky asi opravdu nic moc. Pokud použiji korektor, Garnier, tak se lesknu jak disco koule. Ale pokud pleť přepudruji nemám si na co stěžovat! Pleť vypadá zdravě a lesknout se začínám až tak po třech hodinách. Což je vcelku fajn. 


Tak tedy, aby jste mi rozuměli. Mám z něj rozporuplné pocity. Toto balení dopotřebuji ráda, ale příště bych spíše vyzkoušela verzi pro mastnou pleť.



P.S. Děkuji tvůrcům Ladyboxu za jeho poskytnutí ke zrecenzování. Slibuji, že dnes recenzuji čistě své názory a nebyla jsem nijak podplacena.

6 komentářů:

  1. nelžeš s tím podplácením?!:P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že tohle by žádná blogerka neměla zapotřebí

      Vymazat
  2. S tím BB creamem souhlasím, že to trochu vypadá, jak kdyby se toho chtěli zbavit a doufali, že budou všichni hrozně happy, že ho také doma mají :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jó no, tím mě trochu zklamali, čekala jsem trochu víc než BB cream...

      Vymazat
  3. dokonalé nedokonalosti... forek!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...