Nákupy na ebay č.2

Další várka nákupů z ebay, tentokrát doplňky. :)


Zlatý náhrdelník s ostny
Cena: 52 Kč
Prodejce: zde
Tenhle typ náhrdelníku se mi strašně líbí. Nejlépe vypadá, když máte nějaké tmavší triko ke krku, do výstřihu se moc nehodí. Akorát mě mrzí, že za zlatá se časem ošoupe, ale s tím musíte počítat pokud si objednáváte "zlato" z ebay. :)

  
Infinity prstýnek
Cena: 21 Kč
Prodejce: zde
Poslední dobou dost ujíždím na Infinity věcech. Prstýnek jsem si objednávala velikosti 7 a snesla bych i větší. Na prsteníček ho sice dám, ale už bych ho asi nesundala. :D Takže ho nosím na malíčku, kde mi trochu plandá. Nemám nijak silné prsty, ale prostě s mou výškou nemůžu mít prstíčky jak špejličky. Pokud máte opravdu hubené prsty, tak myslím, že vám tato velikost sedne. ;) Jinak stejný případ jako nahoře. Zlato se časem ošoupe.


Náhrdelník "houpačka"
Cena: 27 Kč
Prodejce: zde
U nás doma tomu všichni říkají houpačka. :D Tento náhrdelník je docela malý, představovala jsem si ho daleko větší, ale vypadá dobře když třeba se mi žádný náhrdelník moc nehodí, tak si vezmu tento. Není nijak výrazný, ale přesto dodá šmrnc. :)


Neonový náramek
Cena: 21 Kč
Prodejce: zde
Jsem potřebovala ke své neonové kabelce a vypadají spolu vážně dobře. Vždycky si vezmu celý černý outfit, tento náramek, kabelku, bandeau a na nehty dám Dermacol, vše v této žluté a vypadá to skvěle! :)


Náramek se srdíčky
Cena: 21 Kč
Prodejce: zde
Teď mě zlákaly tyto náramky a náhrdelníky, kdy se jedná o jednoduchou obruč a na konci mají například kouli či srdíčko apod. Zde je na jednom konci zlaté srdíčko a na druhém je srdíčko posázené kamínky. Náramek je mi bohužel větší, dá se nosit, ale snesla bych ho menší. Prostě to nakupování na ebay má svoje mouchy. 


Náhrdelník s trojúhelníky
Cena: 39 Kč
Prodejce: zde
Je můj velký favorit, dá se nosit ke všemu, je středně velký a vypadá dobře k tílku či k většímu výstřihu. Černá i zlatá zatím drží kde mají.

Nosíte doplňky? Jaké? :)

7 komentářů:

  1. Pěkné věci :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné doplňky. Infinity motiv mám také velmi ráda. Já si ten prstýnek kupovala ještě v setu s náhrdelníkem a náramkem. Ovšem ten prstýnek se mi dost rychle ošoupal. Z doplňků nosím v posledním roce především výrazné a masivní náhrdelníky :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty masivní náhrdelníky se mi také velmi líbí, ale zas některé mi připadají až moc přeplácané... :)

      Vymazat
  3. Krásné věcičky, na eBay nakupuji moc ráda, teď pravidelně každý měsíc :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/spotrebovano-july-2014.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, mas velmi pekny blog. :)
    Pozyvam ta na Giveaway: http://myownblog14.blogspot.sk/2014/09/giveaway-time.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...