Cien lipgloss - levný a dobrý lesk na rty

Na začátek taková poznámka. Nesnáším lesky na rty. Lesky na rty jsou věc, kterou si nekupuji, nebyla bych ochotna do nich investovat, nesnáším jak lepí, jak se mi do toho lepí vlasy a nejsou mi na rtech příjemné. Tenhle lesk, ale překvapil i mě, ačkoliv stál pár korun. :)


Proč jsem si lesk koupila? Je melounový. Jak asi víte, trpím obsesí na melounové věci. Jakmile je něco melounové musí to být mé. Obal typický leskový, s typickým leskovým aplikátorem, žádná hitparáda.


A nakonec se ukázal jako vcelku dobrý lesk. Ta vůně je úžasná. Ne že bych ji cítila z tubičky, spíše až když ho mám na rtech. Nijak nechutná, což je docela škoda, mohl by být i v tomto ohledu melounový.

Konzistence je klasicky lesková s malými třpytkami, které tvoří spíše shimmer, než že by se leskly. Ale na rtech je opravdu příjemný. Ten lesk ani trošku nelepí. Teda vlasy se do něj lepí, to asi do každého, ale rty se k sobě nelepí a netvoří takové ty nevzhledné lepivé čárky, když otevřete ústa. Navíc dodá rtům šťávu a objem.


Barva: světle růžová
Konzistence: lesková, nelepí
Výdrž: cca půl hodiny
Cena: okolo 30 Kč
Hodnocení: Na to, že je to lesk jsem s ním spokojená. A když tohle řeknu já, tak je asi vážně dobrý. :D A za tu cenu....


Máte rády lesky na rty? :)

9 komentářů:

  1. Lesky na rty mám moc ráda, doma jich mám víc než rtěnek, tyhle lesky od Cienu jsem ještě nezkoušela,ale hodně lidí si je chválilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já právě lesky nee, zato rtěnek mám víc než dost :D

      Vymazat
  2. Jé tak ten mám doma taky a je opravdu super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že sedí i někomu jinému :)

      Vymazat
  3. Já lesky občas používám, ale taky nemám ráda ty co přehnaně lepí. Tento mě vážně zaujal. Melounové vůně já můžu, navíc i ta barva vypadá skvěle. Budu muset zajít omrknout jestli u nás Lidl má kosmetiku. Zatím jsem si jí totiž nevšimla.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tenhle lesk omrkni, vážně stojí za to :)

      Vymazat
  4. Já lesky taky moc nepoužívám, hlavně nesnáším ty co lepí. Ale tento nevypadá špatně, kouknu po něm :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já lesky především nepoužívám kvůli tomu lepení :D

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...