Aussie 3 minute miracle

Jsem si fakt věřila a říkala jsem si, že tahle Aussie mánie mě mine. Šampony používám běžné drogerkové, kondicionér mi vydrží rok, tomu moc nedám a vůbec, moje vlasy nevyžadují zas takovou péči. To jsem si myslela dokud jsem nevyzkoušela toto.

joyandyou

Ten klokánek je fakt boží. Australané si tu značku dobře vymysleli. Navíc viděly jste ty šampony? Tam je ten klokánek jako reliéf na obalu. ♥ (Asi si i nějaký ten šampon pořídím.) Tohle balení se mi líbí, ale je fakt na nic. Můžete mi říct kdo vymyslel to dávkování? Jako do koupelny je to super, protože vezmete flašku, zmáčknete a máte produkt. Nic víc. Ale jak to mám sakra s sebou někam vozit? Kdyby tam bylo alespoň nějaké zacvakávací víčko, tak by i balení bylo dokonalé.


joyandyou

Já tomu složení fakt nerozumím, ale pro nadšence je tu:

joyandyou


Balzám krásně voní. Žvýkačkově, ale ne zas úplně. Navíc voní i ve vlasech a to se mi moc líbí.

Konzistence je taková lehčí, mazlavá, když si ho dám na vlasy, tak nijak nepociťuju, že ho tam mám. Jiné kondicionéry mi naopak vlasy zmastí (při použití), tenhle je opravdu lehoučký. A ty vlasy potom. Za prvé jdou božsky rozčesat, což vítám, protože rozčesávání mokrých vlasů bývá horor. Za druhé teda božsky voní. Za třetí jsou takové jemné, ale nadýchané a drží tam kde mají. A navíc se mi méně třepí konečky.

joyandyou

Konzistence: lehká, mazlavá
Účinek: jemné, nadýchané vlasy
Cena: 149 Kč v akci, jinak 179 Kč
Kde: DM drogerie
Hodnocení: Ačkoliv jsem na kondicionéry trochu laik, tak tenhle mě přesvědčil o svých schopnostech a s klidným srdcem vám jej doporučím.

Taky vás postihla Aussie mánie? :)

6 komentářů:

  1. Celkově Aussie produkty mám moc ráda! Na vlásky působí opravdu dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ráda bych ještě nějaký šampon vyzkoušela :)

      Vymazat
  2. Chci si nějaký výrobek koupit a doufám, že se k tomu brzy dostanu :)

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mňa tá ich žuvačková vôňa nenadchla a ani účinky tohto zázraku sa nejako na mojich vlasoch neprejavili, ale tak každému vyhovuje niečo iné, ja siaham radšej po olejových kondicionéroch Dove, Schauma či Balea.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já žvýkačkové vůně miluju. :) Baleu bych ráda někdy zkusila, jen se bojím, aby mi nezmastila vlasy. :/

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...