Super peeling za málo peněz

Ikdyž peeling od Saloos je super, tak je na mé studentské poměry poněkud drahý. Tak jsem hledala levnější alternativu a našla jsem. Voilá. ;)

joyandyou

Ikdyž nemám moc ráda zelenou, tak mu to odpustím, protože tady je produkt fakt kvalita, ikdyž obal nic moc. 250 ml je moc příjemná velikost za tu cenu.

Co říká výrobce?
Tělový peeling s osvěžující vůní citrónové trávy. Pečující složení s olivovým, jojobovým, slunečnicovým olejem a kofeinem jemně čistí pokožku a zanechává ji sametově hladkou. Vhodné i pro citlivou pokožku. 

joyandyou

Citrónové vůně moc v lásce nemám, ale kupodivu limetky a citrónové trávy mi nevadí. Peeling voní krásně, svěže. Oproti Saloosu má mnohem menší zrnka soli, takže je takový více pískový, ale drhne stejně dobře. Já mám ráda když peeling dře, alespoň mám pocit, že to se mnou něco dělá. :) Zelená barva peelingu je fajn zpestření, nijak nebarví. Jo a ty oleje jsou tam fakt super. Fakt. ;)

Konzistence: jemný písek
Účinek:
Cena: 99 Kč → 250 ml
Kde: DM drogerie
Hodnocení: Peeling od Saloos byl fakt třída a mám ho moc ráda, ale tohle je taky třída a ještě k tomu levná. Takže zde máme novou stálici v mé koupelně. :)


Už jste vyzkoušely tento peeling? :)



1 komentář:

  1. Já na tělově ppelingy moc nejsem, ale tenhe yvapdá celkem fajn
    chickflickcherry.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...