Nákupy na ebay č.1

Vždycky jsem tak toužebně projížděla ebay a slintala nad těmi věcmi za pár korun. Jednoho dne jsem to již nevydržela, založila si Paypal a od té doby tam utrácím jako divá. A co že tam nakupuju?


joyandyou

Ponožky s krajkou
Cena: 43 Kč
Prodejce: zde
Krajka je jen nahoře, okolo kotníků. Vypadají super cute do uzavřených nízkých bot a ke kraťasům. Škoda, že jsou docela teplé, na léto nic moc. Ačkoliv mají jednu velikost, tak padnou každé noze, vážně. 


joyandyou


Věnce do vlasů
Cena: 21 Kč
Prodejce: zde
Momentálně můj nejoblíbenější letní doplněk. Kvítky jsou krásně jemné, není to taková ta supr obří čelenka, která řve na všechny světové strany. Uvnitř je drátek, kterým si čelenku upravíte kolem hlavy a poté si jí nasadíte. Nemám ráda čelenky na gumu, protože mi to dělá takový ten nevzhledný "bobek" na hlavě. Tohle je top! :)

joyandyou

Kryt na mobil
Cena: 30 Kč
Prodejce: zde
Mám Samsung Galaxy Trend Plus. Na ebay naleznete nekonečné množství krytů, teď mě moc lákají kryty Headcase, ale 200 za kryt, který hned poškrábu a rozlámu se mi dávat nechce. Tenhle za tu cenu mi naprosto vyhovuje. Sice to byl ze začátku nezvyk mít něco na mobilu, ale teď na něj nedám dopustit. Už pokukuji po květinovém a s Hakuna Matata. :)



Penál/make-up bag
Cena: 20 Kč
Prodejce: zde
Za chvíli odcházím na vysokou a stále hledám dokonalý penál. Tak tohle je taková alternativa než najdu ten "svůj". Líbí se mi jemný květinový vzor, látka je v pohodě, nikde se nic nepáře a puntíkatý vnitřek je příjemný detail. :) Můžete to využít i jako make-up bag.

joyandyou

Růžový perlový náhrdelník
Cena: 90 Kč
Prodejce: zde
Koukala jsem na něj na Votoči a strašně po něm toužila. Nakonec jsem na něj úplnou náhodou narazila na ebay za poloviční cenu. Náhrdelník je o trošku menší než jsem předpokládala, ale je dokonalý. Ta jemná růžová, ty perličky, ta stuha...ach. Líbí se mi ten detail, že nakonci stuh jsou 2 perličky, navíc si to můžete uvázat jakkoliv dlouhé. Bála jsem se, aby náhrdelník přišel v pořádku, ale obavy byly zbytečné.

 

Nakupujete na ebay? Pokud ano, co? :)

5 komentářů:

  1. J8 nejčastějš náušnice a šminky :) Teď jsem si objednala BB od Skin food.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tý jo, po dalším BBčku taky toužím, ale musím zdolat těch 8 makeupů co mám doma :D

      Vymazat
  2. Hehe právě mi bylo z domova dovezeno asi 20 balíčků z ebay a ještě pár jich na cestě být musí :D .. chystám stejný článek na pokračování :) .. Trochu mám pocit že i propadám závislosti, ale do té doby kdy bude mít mamka na starosti placení na ebay tak se budu mírnit :D
    Ten penál se mi líbí, musí po nějakém mrknout taky. :)

    Jahoda z Jahodovníku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ebay je hrozná závislost :D jak mi ty peníze mizí tak nenápadně, tak pak utrácím o sto šest :D teď taky čekám další nálož, takže bude i pokračování! ;) :D

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...