Jordana oční stíny v tužce - Enternal White

Po bílé tužce na oči pokukuju strašně dlouho a znala jsem jen tu od NYX. Hledala jsem levnější a dostupnější alternativu, ikdyž NYX už je v Čechách, a našla jsem bílou tužku od Jordany. Tak jsem tam musela rovnou udělat větší nákup, co se dá dělat. :D

joyandyou

Balení se mi líbí, černá neurazí plus konec v barvě tužky je víc než praktický, abyste barvu, kterou chcete nemusely hledat půl hodiny. Víčko klasicky sundavací, průhledné.

joyandyou

Má být hodně pigmentovaná - je. Má být matná - je. Dlouhotrvající? Ano. A voděodolná je též. Konečně nějaký popisek, kde výrobce nekecá. :D Fakt všechno splňuje do nejmenšího puntíku. Navíc je krásně krémová, ale přitom moc neubývá.

joyandyou

Pigmentace je fakt super. Stačí párkrát přejet a máte krásně čistě bílou matnou barvu. To, že je matná je velké plus, koukala jsem na bílou tužku od Rimmel a se shimmerem mě to fakt nebere.

Používám jí místo primeru pod některé oční stíny, tužka vydrží na svém místě celý den. Navíc je super například pod pigmenty od essence, protože díky ní vyniknou ty super neonové barvy.

joyandyou

Konzistence: krémová
Cena: 79 Kč
Kde: Jordana
Hodnocení: Rozhodně doporučuju. Je levnější než tužka od NYX, kvalitou je super a v nabídce je celkem dost odstínů.

Co vy a značka Jordana? A používáte bílé tužky na oči? :)

2 komentáře:

  1. Pěkná recenze, tužka vypadá opravdu dobře :) Nevíš, prosím tě, jestli se u nás někde kromě e-shopu dá koupit?
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na různých kosmetických veletrzích a možná v nějakých zapadlých drogerkách, ale to si nejsem jistá....zkus napsat mail Jordaně a uvidíš ;) :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...