Jak mě zklamala Rexona maximum protection

Takový poprask, 150 reklam, na každém blogu juchající blogerka jak najednou nemá ani kapku potu v podpaží a já zas chycena do sítě reklam jsem teda nakráčela do drogérie a koupila si tento antiperspirant podruhé. Ano, jednou jsem ho již měla, ale fakt mě neuchvátil, tak jsem si říkala, proč ho kupovat znovu, ale snažila jsem se mu dát druhou šanci. Fakt jsem se snažila, tak jsem doufala, že se bude snažit i on. No, z vysoka se na mě vy***. :D


Tak jsem si vybrala verzi Sensitive dry. Jako to DRY pro mě bylo fakt důležité. No, dry jsem nebyla ani náhodou, sensitive možná.

Krásně voní, to se musí nechat. Jemně, nevtíravě, dokonce ho během dne cítím, ale nepřebíjí parfém.

To dávkování mě trochu děsí. Jako nesmějte se mi. Mám strach z prapodivných děr, odkud cosi vylézá. Hnusí se mi to a tohle pro mě fakt není. Jmenuje se to trypofobie, kdyby vás to zajímalo. :D Máte to taky někdo nebo jsem pošuk jenom já?


Ani konzistencí mi to nic neříká. Pro mě ty antiperspiranty a deodoranty v krému nejsou. Potřebuju něco co si ráno dám do podpaží, chvíli budu běhat po bytě a pak si vezmu triko. Do té doby to musí zaschnout a tohle nezaschne, takže mám pocit mokra v podpaží, což je blee.

A ne, neochrání mě to před potem. Ochrání mě to stejně jako kdejaký antiperspirant od Rexony, který stojí o 100 Kč méně a mě se nechce vyhazovat 150 Kč za něco co nefunguje. Po celém dni mám mokro v podpaží, po sportu ani nemluvě, ochrání to před pachem, ale to je tak všechno.


Konzistence: krém
Účinek: ochrání před pachem, ale ne před potem
Kde: drogérie
Cena: cca 150 Kč
Hodnocení: Za mě teda velké NE, funguje mi stejně jako daleko levnější antiperspiranty.

Máte rády Rexonu maximum protection? :)


5 komentářů:

  1. Mně to taky moc nenadchlo. Nemůžu s tím usnout, bře ta parfemace je dost pronikavá a odpoledne pak začínám zavánět. Což se mi s kuličkovým antiperspirantem od Nivey nestává.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to se mi nestává, ale vadí mi, že mám v podpaží mokro :/ fuj

      Vymazat
  2. Mám myslím jinou verzi, která šíleně smrdí, ale opravdu mám podpaždí naprosto suché :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Mám trypofobii, takže tě chápu. Jinak používám z lékárny Driclor, po kterém se absolutně nepotím a pro vůni Rexonu ve spreji ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...