Únorové povídání - prospívá blogerkám anonymita?




Abyste rozuměly/i (dále jen y ;)). Včera jsem koukala na blogy a zjistila jsem, že je zde hodně témat ke kterým bych měla pár slov. Tudíž jsem se rozhodla započít éru každoměsíčního povídání si. :) A dnešní téma je:




Prospívá blogerkám anonymita aneb je Freshlili opravdu chlap?

 


Včera jsem si pročítala blog Kamči a narazila jsem zde na odkaz na Freshlili. Předpokládám, že Lili většina zná, protože to byla blogerka s cca 2000 čtenáři a její články byly opravdu čtivé a přínosné. Říkala jsem si, že jsem Lili už opravdu dlouho nečetla a tak jsem rozklikla její blog. Bohužel na mě čekalo překvapení, protože mi to hlásilo, že blog byl odstraněn.

logo freshlili.blogspot.com

 A tak jsem si do Googlu zadala freshlili a vykoukly na mě samé zajímavosti.

 

A pak jsem našla článek u Moory pod kterým se strhla zajímavá diskuse na toto téma a já se tak nějak dozvěděla, že Lili je asi chlap.

cernamoora.blogspot.com
 A takhle se diskuze táhne asi 150 stránek. Pokud chcete, přečtěte si to samy.

Abych pravdu řekla docela mě to zamrzelo. Objevuje se zde hodně názorů, že Lili se tím nemění a že její vkus a názory jsou pořád stejné, to ano, ale já ji už nedokážu vnímat jako předtím. Připadá mi podivné vydávat se za někoho jiného. I kdyby to byl opravdu chlap, tak ho zajímá kosmetika, no a? Já sama ráda sleduju Lukáše, který má bezvadné tipy co se líčení týče. A je mi milejší, když sleduju chlapa co na sebe patlá makeup - nemyšleno nijak zle! než někoho kdo se vydává za někoho kým není a ještě špatně.

A tak jsem nějak ztratila iluze o Lili. I když Rendy či Mooru mám ráda stále a to se přitom také neukazují všudemožně.

Osobně nemám potřebu se na blogu ukazovat, protože nechci aby mé okolí vědělo, že blog píšu, ale jak vidíte nědělá mi problém vyfotit si rty či oči a kdo sleduje můj Instagram, tak ví, že jsem prostě kosmetikou posedlá blondýna. A to fakt jsem. :D

Připadá vám, že anonymita blogerkám škodí nebo je vám to úplně jedno a čtete blogy čistě kvůli kosmetice? :)

2 komentáře:

  1. Tak to jsi mě překvapila, já jsem o tom vůbec nevěděla, Lili jsem sledovala. Blog také píši a zveřejňovat se zatím moc nechci kvůli stejnému důvodu jako ty. Při recenzích oči, rty také fotím, to mi nedělá problém.
    Hanďa

    OdpovědětVymazat
  2. Lili jsem úplně hltala, fakt každej článek, byla mi moc sympatická, občas jsme si napsaly maila. A souhlasím s názorem, že je fuk, jestli články psala holka nebo kluk, prostě byly suprově přínosné a napsané. Ale přijde mi dost ubohé řešit to tou cestou lží a vydávání se za někoho jiného. Ale nemá cenu Lili soudit, pokud tak byla šťastnější, asi to bylo správný rozhodnutí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...