Samoopalovací mléko


Život bez foťáku je těžký...jste odkázáni na to, co již v počítači máte...
Navíc tímto zatím končí 31 day nails challenge...co nejdříve najdu foťák a vrátím vše do starých kolejí...pokusím se

Dalším produktem od RYORu, který mě nenechal chladnou bylo samoopalovací mléko. Navíc jsem četla hodně spokojených recenzí, tak proč ho nevyzkoušet, že?

 

Zde máte oficiální popis na mléce.


A pro kosmetické guru, kteří tomu rozumí i složení.
 

Mléko má opravdu lehké složení, krásně se roztírá. Možná bych uvítala odklopovací uzávěr než šroubovací, ale tak to záleží na vás. 

Mléko je barvy bílé, roztírá se rovnoměrně, pokud jste šikovní, tak opravdu neflekatí. Což je u samoopalováků opravdu důležité. Samozřejmě si musíte dávat pozor na prostory mezi prsty či kolena a lokty, ale to už by byl příspěvek sám pro sebe.


Já si pro první použití na léto ze samoopalováků dělám tónovací mléko. Nemusím si kupovat další, takže ušetřím a opálení bude rovnoměrné a nenásilné. Do prázdé krabičky (použila jsem kelímek od MoM) dám trochu samoopalovacího mléka a k němu přidám jakýkoliv krém. Já použila tento od Balei. Takže nejen, že se opálím ještě se krásně třpytím. :)

gif generator

Opálení mizí vcelku rovnoměrně, jen na loktech, patách a kolenech jsem měla lehké skvrny. Ale to se dá v pohodě peelingem.

A zde již vidíte výsledek. Má ruka před a po.

gif generator

Konzistence: opravdu krásně lehké mléko, které se dobře roztírá
Účinek: opravdu vás opálí rovnoměrně, žádné fleky (ale záleži na vaší šikovnosti)
Cena: na e-shopu je 155 Kč, já ho kupovala v drogerii za 190 Kč
Hodnocení: pro začátečnice se samoopalovacími přípravky je toto dobrá volba

1 komentář:

  1. jeee asi si ho fakt poridim, potrebuju samoopalovak! :-O ..MÁŠ SENZAČNÍ BLOG a tohle byla suoper recenze! JSME TVE SLEDOVATELKY ..potesi nas kdyz mrknes k nam na blog http://handbagforladies.blogspot.cz/ treba se ti tam bude libit

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...