L'oreal Caresse lesk na rty - 400 Eve

Jak jistě víte, já lesky na rty nemám ráda. A proč jsem si tedy pořídila tento? Kvůli barvě. A kvůli obalu.


Abych pravdu řekla, je toto jeden z mála kousků kosmetiky, který mě svým obalem opravdu nadchnul. Ano, spoustu se mi jich líbí, ale z mála jsem nadšená. Miluju zlatou a miluju jednoduchoust. Obaly se opravdu podobají těm od YSL a já si toto balení fakt užívám.

joyandyou

Aplikátor lesku je ve tvaru slzy, ze strany úzký. Barva se s ním nanáší dobře, tvar mi také sedí, je fajn, že pokud máte úzké rty můžete barvu nanášet i užší stranou. Bohužel je aplikátor poněkud krátký, takže se s ním hůře manipuluje a jsem zvědavá, jak lesk vydoluju až budu na dně.


Vybrala jsem si odstín 400 Eve, nevím proč, ale na fotkách mi evokoval MAC Heroine (po které neskutečně toužím). Haha, tak to vůbec. Jedná se o světlejší fialovou s kapkou do růžova, možná trochu fuchsiové. Na rtech je docela průhledná, ale dá se vrstvit a jak schne tak tmavne, takže se dá docílit celkem pěkného sytého odstínu.

joyandyou

Nejedná se o typický lesk, naštěstí, ale spíše o takovou hustší vodičku, která se po nanesení vpije do rtů, trochu stainuje a trochu se leskne. Ihned po nanesení lesk lepí, ale jakmile se "vsákne", lepit přestane. Vydrží pití a menší jídlo, ze rtů slézá rovnoměrně. Navíc krásně sladce voní.


joyandyou

Barva: fialová s kapkou růžové
Konzistence: hustší vodička
Výdrž: 2 hodiny
Cena: cca 300 Kč
Hodnocení: Perfektní barva a perfektní obal. Konzistence a parfemace fajn. Tenhle produkt mám moc ráda. :)

Co vy a Caresse, zkoušely jste? :)

1 komentář:

  1. Ještě jsem nezkoušela, ale barvička je to moc pěkná :)
    chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...