essence pigmenty aneb co nepřehlédnout ve výprodejích

Nechápu proč se essence rozhodla stáhnout pigmenty z prodeje, protože to byl jeden z jejich nej výrobků, ale budiž. Já na ně narazila ve výprodejovém stojanu a za 10 Kč, no nekupte to. Výběr teda byl značně omezený, červená, oranžová a 2 odstíny modré. Já ihned sáhla po červeném a po neonově oranžovém, protože takové barvy jen tak neseženete. Pokud pigmenty chcete, zkuste výprodejové stojany v drogériích nebo podzimní výprodej essence.


Trochu mě štve to balení. Myslela jsem si, že essence všude dalo ta zacvakávací víčka a ono ne. Tak je to stejné jako u fialové barvy, ale já ty pigmenty na cesty neberu, tak mi to zas tak nevadí, ikdyž praktičtější by to bylo, o tom žádná.


Vidíte ty uplně ňuňu názvy? Jó, to mě baví. Moc. Aplikace jde, akorát při nanášení opadávají. Jinak mi drží vcelku dlouho ve stejném stavu- cca 5 hodin, pak už trochu mizí intenzita. Pigmentace je super, ale já pod ně přece jen dávám bílou tužku, pak jsou bezkonkurenční.


na slunci

Paparedzzi je krásná červená, bez podtónů, což se mi moc líbí, že nemá například modré odlesky.

A oranžová je uplně božská! Neonová se zlatými odlesky. Strašně ráda si s sní dělám dvojitou linku, akorát se mi občas obtiskává na horní víčko.

ve stínu
Konzistence: sypký pigment
Cena: 10 Kč → 2,3 g
Kde: výprodejové stojany v drogériích, výprodeje essence
Hodnocení: Jako pigment za 10 Kč?! Brala bych jich mnohem víc, kdyby byly. A moc nechápu proč je stáhly, byly fakt super.

Pigmenty nebo oční stíny? Co preferujete? :)

3 komentáře:

  1. Je škoda, že je dávají pryč :/ Já sama ani jedny pigmenty doma nemám,dávám přednost stínům,ale do budoucna určitě od nějaké značky vyzkouším když už ne od Essence :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky preferuju stíny, protože se s nimi lépe manipuluje a ráno většinou pospíchám :D ale na občasné blbnutí jsou takovéhle barvičky fajn a ve formě stínů je moc nepotkávám :/ ikdyž paletka Acid od Sleeku mě láká moc! :D :)

      Vymazat
  2. Ahojkyyy,
    nedávno jsem narazila na tvůj blog a moc se mi líbí ! Byla bych hrozně ráda, kdybys udělala Liebster Award tag, na který jsem tě nominovala, abych se o tobě jako nováček dozvěděla o něco víc <3

    Liebster Award - Berry The Blue

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...